Sunday, January 17, 2010

Adnan Sempit ke Mizan Sumpit ???


Harini ahad 17 Januari, first day masuk tusyen, n kelas harini math.
Kelas besar ada xmau pakai, nak juga pakai kelas kecik.
Lpas abis kelas, kitorang yang gerak dari tusyen aku, Azam, Aidid, Petak & Luqman gerak gi KC Mall mau tgk cerita Adnan Sempit.


Jumpa member yg lain kat sana terus.
Tiket smua full yg ada pun pukul 5.45, sikit punya lama mau tggu.




Sementara tggu, aku pergi CX jap mau beli baju then lpak Nasmir, main game kat Capcom, Snooker & karaoke macam2 lagu diorang nyanyi & paling styo lagu Pergi yg dinyanyikan oleh Azam stylo giler, haha tgk vid kat bawah.



5.30 dah masuk wayang, mendap mau tggu lama2.
Cerita tu stylo kot, setiap scene mesti ada gelak xleh bla, :D
Pastu dah pukul 7.30 blah trus esok nak skola, haha :)

1 comment:

aus said...

bai. ta ajak. :(