Sunday, February 14, 2010

Konvoi Ke Kg. Gajah


AHAD 14/2/10 - Hari ni bersamaan dgn Tahun Baru Cina & Valentine.
Tapi kitorang harini konvoi ke Kg. Gajah, kakak Azam kahwin.
Pagi2 amik Awoi kat Megoplex pastu gerak gi rumah Syamim dulu lepak jap.

kt Tesco St 18

Lpas tu baru lah kitorang pergi Tesco St 18, bdak2 Manjoi & Tasek dah berkumpul kt sana.
Alang2 dah sampai Tesco main pool jap kt dalam tu sementara tggu Aidid tipu sunat mak dia cakap pergi JJ, haha :)

Zai & Syamim kt depan, haha :)

Aidid

Then smua gerak gi Kg. Gajah, semuanya 10 moto yg pergi, mendap gila sebab jauh kaw2, haha :)
Dah sampai kitoarang tggu kat MRSM Pasir Salak pastu Azam dtg naik kereta.
Zai dah malas nak bawa moto dia, dia naik kereta ngan Azam.

Yamaha Ego selepas jatuh, calar x nmpk sangat.

So aku yg bawa moto Zai & Awoi bawa moto aku.
Masa btul2 nak sampai, tiba2 aku plak terjatuh, alamak spoil btul kalau moto aku time tu xpe, ni moto Zai, alamak spoil dah nak sampai buat hal plak, aduyaii.
Nasib baik aku x teruk sangat, darah banyak la juga.





Makan kat kenduri Azam kenyang gila, nasi minyak lauk Ayam golek, perghh.
Masa balik tu ingat nak singgah Menara Condong ke Kellie Castle ke, tapi Hafizul terpaksa balik & dia xtau jalan, so kitorang pun terpaksa follow.Masa otw tu tiba2 Hafizul, Saiful & Ezaly dah hilang dari pandangan , diorang dah tau jalan balik kot.

Time berhenti kat Shell Batu Gajah

Time berhenti rehat kat Taman Seri cahaya

So kitorang pun berhenti lepak jap, banyak kali berhenti rehat penat gila.
Ni baru konvoi Kg. Gajah blum konvoi ke Penang lpas SPM nanti, haha :)
Dah sampai Ipoh aku hantar Awoi balik & then aku trus balik, x tahan sakit jatuh moto.

3 comments:

Ah SEng said...

tu la..
bwak moto x berhati2 ..

aus said...

adoi. rugi ta ikot bai. ^_^
tp ak pn mkan ayam golek
gak kat kenduri laen. haha

LIDAH DALAM BOTOL said...

adduhs mnyggah psir galak itu