Sunday, November 1, 2009

Malam Ah Yong Dan Sathia

Pic terbaik utk cerita ini.

Jumaat 30 Oct - Lepas skola & solat Jumaat, pergi library ngan Farid & Jamalul, kononnya nak study, haha :)
Tiba2 xde semangat nak belajar sebab Exam Add Math & Mod Math baru selesai, so pergi Parade saja2 lepak.
Kat Parade Azam lepak sekali dia setiap hari ada kat situ.



Pergi library x boleh belajar tapi kat Popular Bookstore mcm2 ilmu yang kitorang dapat.
Lama gila kat dalam Popular Bookstore tu, baca buku free je, haha :)
Pastu sambung cerita kat kedai kopi Starbucks, sebab dah x larat berdiri baca buku tdi, so kitorang pun sambung cerita kat sini.
Time dah nak balik, tiba2 Awoi dari Gerik call ajak lepak, dia dapat cuti asrama.
Aku balik rumah jap mandi & siap pastu gi rumah Farid, Awoi amik, Jamalul ada kat rumah Farid.

On the way

Railway Station
Tunggu train, haha :)

Malam tu chill kat Railway Station Ipoh, berteduh kejap sebab hujan, haha :)
Pastu makan malam kat TKK, macam2 kat situ Ah Yong laa, tikus Ah Yong laa, Sathia laa macam2 kat situ, haha :D

Makan Nasi Paprik kat kedai Ah Yong
Kaki makan


Malam tu tido kat rumah Awoi, xde siapa dapat kalahkan aku PES kat rumah Awoi, haha :D

Sabtu 31 Oct - Pagi tu mak Awoi masak sedap, diorang cakapla, sebab aku makan roti canai je, diorang memang xtau malu, haha :D

Bilik Farid


Pastu lepak rumah Farid. on9 jap, main gitar, dgr mcm2 lagu, buat lagu mizan, tgk tv , sambil tu Awoi gi potong rambut.
Gi Yik Foong jap, nak cari barang sikit, then gi rumah Jamalul jap, amik duit dia mau belanja.

Parking Yik Foong

Starbucks, dia dah ketagih Starbucks, pasal semalam, haha :D
Pergi Parade pula, mcam2 bangsa dari kampung kelihatan, x paham aku diorang.
Lepak Starbucks macam2 cerita di kedi kopi lebih2 lagi Awoi ada.

Starbucks Cofee Ipoh Parade


Jalan2 jap, gi Novelhut, cari accesories pc, tangkap gambar jap.
Pastu cadang nak makan malam sekali, tgk2 hujan n dah lambat, so kitorang pun balik, Awoi esok mak balik asrama, haha:)

Fitting Room
Novelhut

Thankz banyak2 kat korang, nanti kalau aku ada rezeki plak, aku support korang, haha :D

3 comments:

hahanis said...

ah yong punye 'abc' trbaek dr ladang

Ah SEng said...

gambr terbaik d fitting room

puthree said...

nuk tiru tiru pitcha kt novelhut tuhh bhahah