Saturday, October 3, 2009

4 Open House @ 3 October

First skali Syamim amik aku kat rumah & diorang plan smua tggu kat skola dulu baru gerak.
Tapi kitorang yang paling awal, sementara tggu diorang kitorang pun follow Brother matthew masuk tandas baru check sekeliling, memang pergghhh la tandas baru tu, haha:)
Lpas smua dah ada, grak gi rumah Faiz Iskandar, time ni Syamim suruh aku isi minyak moto dia, tiba2 xleh start plak, nasib baik Luqman ada ngan aku time ni.

Rumah Faiz second round :)

Contact Syamim suruh dia datang kat Stesyen Minyak Gunung Lang, tgk2 dia buat skali je memang beron, haha:)
Dah abis makan kat rumah Faiz, gerak gi rumah Aidid plak.
Kalau suruh dtg skali lagi ni, memang aku xkan ingat jalan, memang adventurous gila jalan dia, haha:)
Rumah Aidid aku minum je, dah la banyak orang, tapi nasib baik la banyak spend time dalam bilik dia, xde la
banyak sangat buang masa usha Aidid main gitar, macam2 lagu dia main style kot & duit raya memang lumayan macam kat rumah Yen, haha :D

Tgk barang baik dalam bilik Aidid

Lpas tu gerak rumah Syahir plak, sampai2 tgk2 dia xde kat rumah bapa dia adalah, :)

otw gi rumah Syahir

Dah boring tggu dia aku ajak Hafiz gi rumah aku amik moto jap, Hafiz jgn cerita kat orang kali ni aku bawa moto cmne, haha :D
Kat rumah Syahir aku makan kek je, pastu lpak2 luar rumah dia main cilok2 moto ngan Faiz :D
Pastu g Tesco main pool kalah ngan Aidid, tu pun sebab aku banyak masukkan bola dia, kalau dh termasuk xleh nak tarik balik, sebab ni pakai token.
Dah abis main g karok, macam2 lagu tangkap leleh diorang nyanyi, aku just nyanyi lagu Beat it & Billie Jean je, haha:)
Yang aku x tahan time lagu situasi lirik kat dalam monitor banyak x btul, sial btul haha :D







Sepatutnya plan g open house rumah Pedot malam tu, tapi last2 aku ngan Akram je yg pergi malam tu.
Syamim, Aidid & Azam ada plan lain plak tiba2 malam tu.
TIme kat rumah Pedot try contact ajak diorang tapi x dapat.
Tapi open house rumah Pedot memang superb, dah macam kenduri kahwin dah, haha :D

Rumah Pedot



Contact Syamim & Azam x dapat suruh dtg, Syamim sampai pagi pun blum balik lagi, ke mana ko Syamim?? haha:) Sorry kepada Aus, kitorang x dapat amik ang disebabkan x cukup transport, sorry sgt2 :)

2 comments:

Nazreen said...

smart blog bro , huhu

aus said...

syamim pkai cekak?
macam bapok da.

bbadan besa ta sesuai. haha.