Wednesday, June 24, 2009

24 June

Lepas waktu Modern Math abis kat skolah, aku & Hafizul fly gi parade panjat kat La Salle Centre sambil practise Parkour, haha:)
Otw nak sampai tiba2 ada orang panggil ingatkan siapa rupa2nya si Zumairi kelam musuh bapa Hafizul (Cikgu Zul).
Tanya kitorang macam2 bajet gangster je, dgn bangganya dia cakap kt aku "DIA NI (Hafizul) ANAK MUSUH SAYA" kelam gila, nak je aku sepak, haha:)
Sampai parade breakfast kt Kopitiam jap bersama teh O & Half Boiled Egg.
Lepak foodcourt jap, Hafizul nak hisap rokok. P/S : Im not a smoker.
Pastu dia support tgk wayang "Jangan Pandang Belakang Congkak" dia bukannya nak tgk pun, tpi ayat awek tu last2 main kat dalam tu, truk btul perangai.
Tgk macam aku "baik gila".
Lepak jap kat foodcourt ngan member Anderson, Ariff. Sorry bro sebab x dapat nak pinjamkan RM50.
Aku bkannya xnak bagi, tapi..... ntahla:)


Pkul 3.15 tgk "Transfomers" dgn member, Falakh, Qayyum , Hafizul, Noh (Batch Form 4) dh orang nak belanja lagi aku tgk je la, awal2 Hafizul dh bayar time booking tiket semalam, haha:)
Not bad la cerita tu best gak. lpas ni ada sambungan dia lagi, Megatron x mampus lagi.
Balik lepak kat Starbucks, hafizul lagi sikit mau kena langgar.
Kalau aku memang pantang kena hon.
Smua dh bla tinggal aku n Qayyum je kt situ, lpak jap usha2 kedai cd tgk album baru apa yg dh kuar.
Dia balik ngan bapa dia, aku amik bas skola kat Convent.

4 comments:

aus_sesimple said...

hero dlam story = hafizul;

haha;

SHIT!! rugi ta follow;;

diaryku;
2 ade anugerah cemerlang
kat smi; so aku p la;
engat abis awal.
tgk2 pukul 4.30;
MCM HARAM JADAH!
terpaksa la;

kalo gi prade abis duit;
gi anugrah cemerlang dpt duit;;
haaha;; tp cdey jgak;;

skol pnye la kedek;
20 inggit je bgi;
bek follow korg;;

pas2 smbang2 ngan
ckgu azizan; still
baik mcam dulu;;

THE END;

Azeem Haiqal said...

lol, aus update la kat blog, haha
TAHNIAH pasal anugerah tu aus:)

mia said...

ouhhhh kome ponteng eaaaaaa ....

mia said...

mj sah islam lah ajim oii . allahyarham mikail :DD