Saturday, June 20, 2009

9pm 19|6 to 10.05am 20|6 2k9 Rumah Syamim



Malam ni rumah Syamim kosong, so dia ajakla member2 datang rumah dia. Zai amik aku kat rumah dalam pkul 8.50 camtu. First amik jalan drag, laju gila babi dia press 170KM/h. Dia ni bengong tul pergi lalu jalan shortcut dh la kiri kanan hutan xde lampu plak jalan tu pastu saja2 buat stuck moto dia tu nanti btul stuck baru tau. Sampai2 on9 pakai laptop Azeer jap, pastu cakap nak pergi konvoi rumah Amey so Azeer bagi RM2 suruh Zai isi minyak. Dh isi minyak pusing2 satu Pengkalan, haha xde kerja kali ni aku plak bawa. Pergi kat smua kawasan padang usha orang dating, haha x baik kacau:D Lagi sikit aku mau kena langgar Zai dh cuak dh, haha.
Dicuri di Flickr (Gambar Hiasan)

Lepak rumah Syamim balik sembang2, on9, tgk tv, makan, ronda2 tuka2 moto haha.
135 lc Syahir sedap gila, race ngan Zai sampai helmet tercampak, damn laju 135 lc dia, haha:)
Lepak mamak pkul 12, x jadi g rumah Amey, time tgh lepak mamak
Syamim, Wan n Azeer balik cepat sikit, ingatkan diorang nak prank(prank hantu).
Kitorang pun macam saja nak kantoikan diorang tgk2 kena kejar anjing, nasib baik haha:)
Azeer orang paling awal tido Syamim kerjakan laptop dia sampai pkul 3.30am, Syamim x abis2 tgk benda bkan2 Zarol pun tertido tggu Syamim dia nak on9.
Lepas tolong orang mabuk tu:)
Pkul 4 pagi ada orang mabuk baru balik clubbing depan rumah Syamim pastu tolong angkat kereta dia dapatla RM20.
Pkul 4 tu boring, Syamim xde kerja amik topeng naik EGO kacau orang dating & jual nasi lemak, haha:)
Pelik2 Hantu naik EGO.
Dh boring2 baru la nak tido tu pun dh pkul 5.
Bangun dalam pkul 9 camtu breakfast makan nasi lemak yg Syamimkacau tadi, x berkat haha:)


Makan Nasi Lemak, haha:)
Dh boring2 barula nak tido tu pun dh pkul 5, bangun dalam pkul 9 camtu.
Breakfast nasi lemak yg dijual oleh orang yg Syamim kacau tadi, x berkat haha:)

2 comments:

Anonymous said...

sure sepah umah die;;
haha;;

dalam blik pn;;
ish3;

aus::

djeyamey said...

haha kalau korang jadi konvoi rumah aku lagi best hehe ;)