Friday, March 6, 2009

Jumaat bagus:)

Arini pergi skola ingatkan dapat result rupa2nya satu paper pun xdapat.
Yang aku tau add math kelas aku 5 orang dapat Kosong markah.
Salah seorang dari diorang dapat kosong kerana ingin merasuah guru, haha.
Lpas dh abis skola pergi Masjid Negeri, lpas dh abis smbhyg Jumaat diorang ajak pergi McD,


Syazwan nak jumpa awek dia. Sampai sana aku makan Mcflury je, aku Petak time tu tgh
beratur yg diorang plak dh makan dh. Pastu Petak knal ngan abang tu, dia mintak free
tgk2 btul2 dapat, kalau aku tau dari awal aku order banyak sikit.
Time tgh makan tiba2 hujan plak, dah la petang tu Aidid ajak open table (snooker).
Haha, terpaksalax pergi. Aku & Qayyum lepak library n balik naik bas petang:)

1 comment:

houseofstories said...

Syazwan nak jumpa awek dia. Sampai sana aku makan Mcflury je, aku Petak time

ak jgak kene.haha