Tuesday, March 17, 2009

Persabatan Yang Tak akan Putus (Reunion)

Sebenarnya harini x plan apa2 pun pasal reunion.
Malam tadi last minute Aus call aku ajak pergi JJ.
Aku gerak JJ bersama Qayyum Afifi & Awoi.
Sampai sana tunggu diorang kat foodcourt pastu gi main snooker 
kat Rooftop JJ. 
Then tiba2 Falakh datang n ajak tgk wayang.
Kitorang beli tiket Dragonball Evolution.
Sebelum masuk panggung wayang, kitorang lepak kat foodcourt makan2 jap,
aku plak kerjakan laptop Aus, haha On9 jap.
Pastu gi tgk wayang, cerita dia best tapi x banyak character yang ditonjolkan 
dalam cerita ni. Lepas tu tangkap gambar jap.



                                                             
Then aku, Aus, Yen & Farid yg lepak kat Big Apple Donut yang lain
smua dh balik tinggal kitorang je. Kitorang lepak2 kat situ sambil On9 n makan Donut.
Balik aku tumpang Farid. Reunion untuk kali ni best.
Thanks guys, halalkan benda2 yg korang ada belanja aku untuk harini n miss u guys.
Kat sana rajin2 belajar:)


1 comment:

aus93 said...

haiihh;;

gmba sume nie
x nak bgi aku..

smart suda.:.