Thursday, February 5, 2009

Qayyum


Sebelum Pergi Jusco aku n Azrul pergi potong rambut jap, malas setiap hari asyik nak kena rotan je.
Sambil tu cadang nak tggu budak2 4Sc1 & 4Sc2, rupa -  rupanya diorang ponteng kelas.
Aku ngan Azrul cadang nak balik skola balik, boleh gerak sama2 tapi Firdaus ngan Jamalul ajak pergi terus.
Sampai sana jumpa Qayyum n Zaheen kat foodcourt.
Diorang ajak main Bowling, aku pun main jela, point pun boleh tahan la.
Time main Bowling, Afifi n Syazwan sampai.
Diorang bising pasal x tunggu, haha.
Ini semua Firdaus n Jamalul punya salah.
Pastu cadang nak main sooker, x jadi.




Lepas makan tangkap gambar jap, jalan2 pastu balik.
Time dalam bas on the way nak balik memang gelak x henti2 dari Jusco samapi Kamdar.
Azrul memang x abis2 wat lawak n drop orang, haha.
Kering mulut aku gelak.
Lepas turun bas, satu lagi masalh sebab hujan lebat sangat, habis basah dah la kena jalan jauh.
Pastu balik naik bas skola petang.
Lupa nak bagitau..sebenarnya Qayyum lepas ni nak pergi MRSM, sebab tu la kitorang lepak ni.

2 comments:

farid said...

rugi tak follow...

Anonymous said...

bai..
gmbr aku mkan
pn nak ltak..

buruk buruk

-ausz