Sunday, November 14, 2010

Sunday Morning Ride


So ni first post aku pasal fixed gear bike walaupun boleh tahan lama lah aku beli fixie.
Pagi ni aku ride bersama Pedot & member lama aku Shahrin.
Bagi Shahrin ni first time dia ride kat Ipoh, sebelum ni kat Seri Iskandar & Lumut je.
Perjalanan pagi ni daripada Padang Ipoh Stadium Padang Polo Jusco Taman DR Railway Station.
Kat Stadium berhenti makan kejap & at our last stop Railway Station chill main skill, snap gambar & record video sikit.


Banyak gambar kat kamera Shahrin.
Time tgh main skill kat Raiway, tiba2 ada seorang Pak Cik datang cakap x dibenarkan main basikal kat sini, so terpaksa beredar dari situ then balik trus, penat pusing bandar Ipoh.
So ride pagi ni memang stylo!! Thanks to Shahrin & Pedot.
Harap akan bertambah ramai yg join ride ni lepas ni, and aku akan ride balik lepas 8 Disember 10 sebab SPM akan berlangsung selama beberapa minggu.


2 comments:

mior said...

salam..

tak taw la samada korang ke tidak, tp ari minggu yg lepas aku de nmpak 2-3 org ride lalu dataran nun...rse2 cm korang jaa..klu salah sori yaa..

anyway bgus la sb kt kL de ratskL, kt ipoh skrg nih aku nmpak korang plakkk....bgusss..keep on..

Fatt said...

Woahh fixie ! Cool :)