Tuesday, August 25, 2009

Uniknya Ramadhan


Cuti ni boring duk rumah lebih2 lagi puasa.
So aku ajakla Farid lepak Eco Park Botani.
Alhamdulliah la harini x hujan, hari2 sblum ni hujan plak.



Luv this view


Farid

Lepas dh boring lepak Eco Park kitorang pergi Pasar Ramadhan Medan Gopeng,
saja je mau jalan2, haha:)
Otw nak pergi sana ternampak Ety jalan2 naik moto, haha:)

Ayam Percik, perghhh

Syamim banyak main2. haha:)

Azam Pekerja paling rajin



Sampai sana cari Kedai Ayam Percik, sikit punya jauh ke dalam, haha:)
Kat kedai Ayam Percik ni Syamim & Azam meniaga, member lain pun ada.
Aku ngan Farid lepak kat kedai diorang tgk diorang kerja.
Time dah nak tutup diorang buat offer 3 RM5, murah tu haha:)
Aku beli Nasi Ayam Tomato je, x sedap arr pedas lak tu.
Pkul 7 cau balik rumah, pkul 7.25 buka puasa.



5 comments:

aus_sesimple said...

haha.
wey, t bwak ak
g bazar tu.

ak pn nak
lpak gak.

Azeem Haiqal said...

datang la rumah aku kalau nak lepak

puthree said...

bhaha bazaar x pgi lagi nnt bole discont laa

Azeem Haiqal said...

boleh, tapi kena dtg time dh nak dkt pkul 7
diorang jual murah 3 RM5

.v.a.n.e.L.L.a said...

3 5hgget?

wey,gtau mmbe kau.ak nakkkkkk.

HAHA.

;))