Tuesday, March 30, 2010

Izwan & Nafisah Wedding - Bukit Kapar, Selangor



Jumaat 26 Mac 2010 - Pagi2 dah sampai dah rumah baru Mak Ngah kat Bukit kapar, Selangor. Sampai je kat sana trus tolong buat kerja bersihkan ayam la, pergi kedai la.


Ayam selepas dibersihkan

Lpas dah abis buat kerja iqram ajar cara nak bawa Vespa, susah juga la nak main clutch dia tapi menarik.

Cluctch Vespa


Tgh hari tu pergi solat jumaat, petang tu plak Iqram nak pergi amik gaji & lepak Sunway jap.
Sikit punya lama tggu sbab smua pakai kereta.
Last2 pukul 6 baru ada kereta.
Mula 2 pergi tempat kerja dia dulu "Dondai bakery" amik gaji jap RM850 kot.




Jalan jam

Otw nak ke Sunway jalan jam pastu seksa nak cari parking kat Sunway, tension punya pasal cari parking kat Sunway lagi sikit nak eksiden last2 dapat gak.




Kat Sunway Iqram nak jumpa orang jap bayar hutang & survey kek utk wedding abg Izwan.



Yang aku plak jalan cari barang tapi aku pun xtau aku nak beli apa.
Tgh jalan2 tiba2 terserempak ngan pemain bowling Malaysia "Siti Safiyah" tak sangka plak, haha :)

Siti Safiyah

Last2 aku beli baju kat kedai Romp, Iqram support sikit pakai duit gaji dia.
Malam tu ada tahlil, jalan jam lagi so sampai rumah pun lambat.

Sabtu 27 Mac 2010 - Pagi2 buta lepas Subuh kitorang pergi pasang bunga mangga kat jalan raya.

FZ stylo



Selamba gila x pakai helmet dah la jalan besar plak tu, jalan naik bukit turun bukit, sprint mmg best gila naik lc plak tu.

Iqram jadi pengapit lagi

Main kompang la plak, haha :)

Tgh hari tu majlis berjalan lancar ramai yg dtg keluarga Nafisah dari Kelantan ramai juga yg datang 4 meja kot.
Baju bersanding ada 3 baju berlainan & yg paling stylo baju Jawa.

Baju Jawa

Yang paling dikejar photographer2 majlis ni Mia lah anak Kak Liza, haha :)
Saja je dia lalu2 dpn kamera, haha :)

Mia




Ahad 28 Mac 2010 - Awal2 pagi Iqram dah pergi kerja dah.
Lpas tu Pak Lang & family balik, kitorang lpak2 lagi awal sgt klau nak balik pagi tu & cadang nak singgah rumah Mak Long kt Bukit Jelutong sblum balik x jadilah.
Petang bertolak sampai Ipoh 10pm.

2 comments:

Shahir said...

macam mana lah gua x ternampak Siti Safiyah tu , haha
rugi2

aus said...

perghh.
vespa shiall.
haha. nant
aja aku lak
men clucth tu. :D