Thursday, September 17, 2009

Ramadhan Sudah ke Penghujungnya

Pejam celik pejam celik dah nak raya dah.
Alhamdulliah la aku dapat puasa penuh tahun ni, x macam dulu2.
Terawih pula memang x complete la, haha:)


Terawih

Berpuasa dalam mood hari sekolah memang x larat gila, nasib baik aku dapat tahan.
Banyak juga nafsu yang aku x boleh tahan sangat bulan puasa ni :)
Tapi tahun ni skolah x buat lagi la majlis buka puasa mcm tahun lepas, best kot haha:)

Majlis Berbuka Puasa Tahun Lepas

Waktu petang pula aku selalu abiskan masa kat Gerai Ayam Percik Syamim & Azam kat Pasar Ramadhan Medan gopeng, tidak ketinggalan Zaheen pun ada meniaga kat Pasar ramadhan ni.
Sambil aku lepak berbuka sekali ngan diorang.


Pasar Ramadhan Medan Gopeng
Berbuka ngan diorang
Azam penat buat kerja
Zaheen

Ada satu hari ni time Syamim otw pergi niaga moto dia plak rosak, nasib baik aku ada cukup2 duit payung dia, haha:)
Asyik2 rosak je bila nak beli moto baru Syamim?

Kesian moto dia
Muka bangga je baiki moto mahal, haha:)

Ramadhan ke 27 pula lepas skola gi beli barang2 raya dgn member antaranya Falakh, Noh, Azam & Syamim.


Alang2 Syamim & Azam balik naik moto baik aku naik ngan diorang, tapi xde helmet.
Dah xde cara lain ianya memaksa aku cilok helmet orang kat Super Kinta, haha:)
Sorry kepada owner helmet tu, aku terpaksa ciplak, haha:)

Helmet yang dicilok, haha:)

So far nilah cerita aku sepanjang Ramadhan ni & akhir sekali
Selamat Menyamubut Hari Raya Aidilfitri.
Kalau aku ada buat salah or bagi korang sakit hati, sorry sangat2
-Peace-

2 comments:

puthree said...

slamat hari rayaa
:)

Zaheen said...

oii , snap gambar aku tanpa kebenaran ? ciiss haha :