Wednesday, June 3, 2009

3 June 2009

Tahun ni bufday aku memang lain dari yang lain.
Sebelum gi Jusco, aku breakfast ngan Ayah aku kat Nasi Kandar Nasmir,
awal2 AGJ 7 dh ada kat situ, haha. Respect sama itu tuan punya kereta.
Tasya janji pkul 1 dia dtg, mesej2 tgk2 tgh tggu cab kat umah, aduyaiii.
Sambil aku tggu, sempat aku cukur janggut jap:)
Follow diorang gi shopping, yg Zaheen dh bengang sgt pastu trus balik, haha.
Nak tgk wayang smua full,nasib baik ada satu yg x full pkul 4.30 Monster vs Alien.
Sementara tggu wayang lepak KFC jap sikit punya lama nasib baik ada adik Aidid,
Mia kot nama dia, adalah point nak sembang, haha.
Aku silap gi beli Pepsi besar, kat dlam tu memang x tahan nak kencing gila babi.
haha...(ni pun nak bagitau ke)
Diorang smua balik pkul 6.30, aku x balik gi lepak parade jap, mama aku nak main boling malam tu.
Aku tau diorang nak wat surprise malam tu, sebelum mama aku sampai sikit punya lama aku
lepak kat depan Popular daripada kat foodcourt xde air cond.
Nasib baik ada orang utk dimesej, xde la boring sgt.
Mama aku dtg lambat lagi, so aku pusing satu greentown jap.
Dia sampai2 dia bg satu benda bungkus dengan tisu.
Aku pun x jangka apa benda tu, buka2 hphone baru.
OK la dapat aku balas mesej korang laju2.
Dari phone aku yg lama tu x abis2 nak off sendiri bikin panas je:)
Main boling ngan mama aku, pkul 1 baru nak makan malam, tu pun nasib baik
ada kedai yg masih buka.
Penat gila satu hari sudah keluar, kaki memang beku giler.
:)

Kepada smua yg teribat menjayakan cerita ini Thanks from me.
n Hapy Bufday also to Hanis.

5 comments:

hahanis said...

hahaha
aik?kt blog byk plak ckp
dpn2...senyap je
haha

thnks zaim
4 the last story 2
haha

Ah SEng said...

dpt hp br..

houseofstories said...

AGJ 7 .ak puwn respect wok

aus93 said...

ooo;;
kuar ngan awek;;

ta ajak aku pn;;
sampai ati azim;;

anyway, HAPPY BUFDAY
dak beso;

bile ang wat? sape
lagi yg pi?

mia said...

mia ada point nak sembang , ceittt hehe

hapi bufday :)