Tuesday, May 19, 2009

Tandas St. Michael Berhantu :|

Arini paper Mathematic Moden & Physics.
Math Moden boleh tahan la juga soalan dia, banyak Standard Form kuar.
Soalan Standard Form memang kegemaran aku.
Time paper Physics, perghh memang fedup aku.
Time tgh boring2 wat paper Physics.
Aku mintak keluar tandas kat cikgu, boleh jalan2.
Mula2 aku pergi tandas bawah tu, kotor la plak ngan bau nya,
dh la tandas 5 star x buka.
Last2 aku gi tandas sebelah library kat atas.
Boleh jalan lama sikit.
Time kat dalam tu aku terdengar bunyi orang perempuan nangis,
mula2 aku fikir "aku salah masuk tandas perempuan ke".
Pastu dengar suara macam orang perempuan tengah ketawa STIM.
Pastu aku kuar cepat2, tgk2 xde orang langsung.
Terus aku bla dari situ.
Pastu aku tanya kat member aku, dia cakap kawasan library tu
memang malam2 ada hantu perempuan jalan kat situ.
Perghhh, memang mengerikan.
Kepada korang HATI2 KALAU MASUK TANDAS KAT SEBELAH LIBRARY ATAS TU.

NEW UPDATE!!!!!
"Sumber terbaru mengatakan dalam tandas tu ada perempuan mati dirogol classmate dia"

8 comments:

Nur Amelia Safuraa said...

wuiyo =.= aku tak pernah pegi toilet area tu .cikgu cakap situ byk case laki masuk tandas pmpuan .bahaya .ohoho sah best kan kena kacau haha ,kesian kau .sah cuak :D

n a j i h a said...

same r, skola saye pun adee :)

Nur Amelia Safuraa said...

aku masuk aritu tade ape punnnn ?

Azeem Haiqal said...

memangla sebab masuk yg perempuan punya..
cuba try masuk laki punye

:D

Azeem Haiqal said...

memangla sebab masuk yg perempuan punya..
cuba try masuk laki punye

:D

iqram said...

wey org sekolah ade masjid la..sbb tu xde hantu..sekolah xde masjid la ni..haaha

Azeem Haiqal said...

Kaya tul skola ang ada Masjid, skoal kitorang suaru je..
haha:)

miss.G said...

wahh. nampakk gempak. haha. sory saje jd stalker:D