Monday, February 16, 2009

Anderson 100 Tahun


Sampai2 tggu Jo kat Hospital, pastu masuk anderson jumpa Adi, lepak2 jalan record vid jap.
tgk team Adi practide untuk perform, sebenarnya kitorang xtau pasal comp ni.
Kitorang bukan Andersonian so kitorang mintak tolong budak anderson untuk join competition ni.
Terpaksala kena mengaku andersonian, xtau plak menang sebab x practise apa2.
Nasib baik bkan cikgu dia yg bagi hadiah, kalau x kantoi.
Kesian group Adi dah practise lama tapi kalah.

Yang x practise boleh menag. Hamper tu bahagi2kan kat semua orang.
Then pergi jual Handphone yg kitorang menang dari comp tu kat Greentown Mall.

Jual dapat Rm150, pastu naik kereta Jo gi Sevens Club, diorang nak main snooker,aku xnak main 
sebab x reti, usha je la diorang main.
Pastu gi lepak kat Nasi Kandar Nasmir makan2 jap.
Then Lepak Tesco & Jusco jap. Time nak tunggu bas yg malas tu sebab malam x banyak bas.
Kitorang nak pergi Anderson balik, nak naik kereta Jo dia plak nak terus balik.
Last2 amik cab pergi Anderson balik, lepak2 kat sana.
Past dh xder apa2 balik.

1 comment:

farid said...

hanset apa korang jual???